Nuså...

Sportlovet är slut och igår var vi åter i skolan, alla utom Joel..... Vilket var ett väldigt stort avbräck för oss alla, och han kom inte idag heller. Att sitta i klassrummet och märka att Joel inte kommer är enbart ledsamt och man känner verkligen hur tråkig dagen kommer bli, hur mörkt allt är utan Joel i närheten och hur MYCKET han verkligen betyder för oss som brukar tillbringa varje dag vid sidan av denna glädjespridare. Dagarna har gått väldigt långsamt och utan några större händelser... Vi behöver våran gosenallebjörn nära som kan komma in i klassrummet som ett åskmoln och vara trött som få men bara efter några minuter så är han mjuk och go igen och det är så vi alltid kommer komma ihåg vår gode vän =) !

Men slut med det negativa, en fågel viskade i mitt öra under lovet att Joel har fått den stora äran att åka till Tjeckien på praktik. Något vi alla tycker att han är riktigt värd. Men.. Vem ska nu vara den glada solen runt omkring oss? Vem ska peppa alla på fest? Vem ska vara den MEST peppade på fest ;) ? Vi kommer sakna dig det ska du veta, våran egna lilla björn! =) MEN du är så värd att åka, och vi sparar festerna tills du kommer hem!!!

Men nu tycker jag du kan bli frisk så Balderskolan kan börja lysa med din närvaro igen för just nu så är det så kolsvart som det bara kan bli.....

BLIII FRISK NURAAAAAAAAAA =) !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0